Culoarea anului 2020 vs. tendințele de toamnă

17. Aug'20

Anul 2020 s-a mutat deja în a doua jumătate și ne va încânta în curând cu un peisaj frumos de toamnă plin de culori. Adăugați la această paletă de maro, roșu și galben, câte puțin din tendințele toamnei și luminați străzile (dar și casele) cu culoarea anului 2020. Pentru că albastrul clasic ne va îmcânta și în această toamnă.

Experții Institutului Pantone descriu albastrul clasic ca o culoare care se presupune că ne umple de pace. Este o culoare care ne exprimă dorința de stabilitate, fiabilitate și durabilitate. Nuanța albastrului clasic ne înconjoară și în natură și putem „trăi” cu această culoare foarte lejer, indiferent de vârstă, sex sau situația actuală a vieții. Companiile precum Facebook sau Pepsi știu probabil foarte bine de ce această nuanță face parte din brandul lor. Cum se potrivește lumea modei din toamna 2020 cu această culoare?

Albastru și nimic mai mult

În lunile următoare, salopetele, rochiile, paltoanele lungi, precum și pantalonii cu pulovere populare și, nu în ultimul rând, costumele cu pantaloni vor fi cele mai căutate. Nu vă temeți să vă îmbrăcați în albastru clasic din cap până în picioare. Cu siguranță este nevoie de o doză de curaj pentru a ieși pe stradă îmbrăcată complet într-o singură culoare, dar, de obicei cu negru, nu avem problema asta. Așadar, de ce să nu schimbați această culoare nemuritoare într-o nuanță frumoasă de albastru, care vă va oferi suficientă încredere în sine și, în același timp, vă va lăsa liniștea sufletească? O ținută monocromă în albastru clasic va fi ideală pentru această toamna.

Klasicka modra monochromatic

Culoarea albastră este bună, asta știm de multă vreme, dar este și mai bine atunci când este combinată cu culori contrastante, mai ales care sunt la modă. Clasicul albastru și verdele în orice nuanță au devenit, fără îndoială, o combinație populară. Aceste două culori puternice se completează reciproc și creează ținute armonioase, în care iubitorii de modă se vor simți ca un pește în apă. 

Verdele va fi de partea dvs., chiar și în cazul în care doriți să încercați o ținută monocromă albastră, dar încă nu îndrăzniți să o faceți. Uneori este de ajuns doar un mic accesoriu în culoarea verde și întreaga ținută va arată mult mai bine. Nu vă lăsați păcăliți de varietatea acestor culori - în mod surprinzător, acestea nu atrag atât de multă atenție pe cât ați putea crede la prima vedere.

Klasicka modra zelena

O conexiune la fel de populară în materie de modă este albastrul clasic și bej, sau nuanțele de alb. Bejul amortizează nuanțele de albastru clasic și aduce și mai multă eleganță și feminitate tinutei. Nu există nicio regulă cu privire la care piesă de îmbrăcăminte ar trebui să fie albastră și care în cealaltă culoare, deoarece alegerea depinde doar de dvs. Culoarea contrastantă poate decora doar accesoriile, dar totodată poate fi formată și din baza ținute, în timp ce culoarea complementară va fi culoarea anului 2020. Moda este foarte jucăușă și această culoare liniștitoare, ne va încuraja în această toamnă.

Klasicka modra bezova

Casa albastră clasică

Albastrul clasic este culoarea ideală pentru interior, unde va aduce liniștea, bunăstarea și gândurile pure menționate deja mai sus. Privind această culoare fermecătoare, s-ar putea să vă amintiți de vacanța din Grecia, unde această culoare se află la fiecare colț sau veți vedea în fața ochilor nivelul calmant al mării sau culoarea cerului înainte de întuneric. În combinație cu culorile potrivite, albastrul clasic va crea o casă confortabilă, în care va fi o plăcere să vă întoarceți. În același timp, este suficientă doar o mică schimbare (deși în prezent se pictează un întreg perete), cum ar fi atârnarea unui tablou, schimbarea unui covor sau a unor perne noi.

Albastrul clasic calmant poate face, de asemenea, parte din ziua cea mare. Planificați o petrecere de nuntă în cea mai magică perioadă a anului? Uitați de decorurile în culorile tradiționale și alegeți culoarea anului 2020. Poate la prima vedere pare că această nuanță este rece, dar trebuie doar să o combinați cu alb, auriu și verde (sub formă de flori vii) și nu veți obține doar o atmosferă plăcută , dar și o doză decentă de eleganță și lux.

Klasicka modra interier

Înfășurați-vă în liniște, stabilitatea și fiabilitatea de care veți avea nevoie în timpul toamnei melancolice, care se apropie cu repeziciune. Culoarea albastră clasică, aleasă de intitutul Pantone, ca culoare 2020, vă va oferi o mână de ajutor și chiar vă va transforma într-un model al prezentului.