141 232
Economisiţi până la -39%
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc

Nu lăsați zilele și nopțile friguroase să vă ajungă din urmă! Poncho-ul este un accesoriu minunat pe care îl puteți asorta cu orice. Fabricat din lână, călduros, este de ajuns să-l trageți peste umeri sau să vă înfășurați în el. Aceste aspecte subliniază utilitatea acestuia. Poncho-ul fabricat manual are culoarea neagră cu model aztec, este ornat cu terminații cu franjuri, care sunt foarte in în acest an.

Îmbrăcați-vă în acest poncho trendy! Poncho-ul stilat și modern din lână sintetică îndeplinește în totalitate filozofia producătorului Kbas. Toate produsele sunt fabricate manual într-un atelier din Spania, cu mare precizie și perfecțiune.

Datorită lânei, poncho-ul pentru dame este plăcut la atingere. Dimensiunile poncho-ului sunt universale, așadar este potrivit pentru orice siluetă. Datorită calității europene superioare, poncho-ul din lână sintetică va rezista și vă va bucura mai mulți ani la rând.

Marca Kbas provine din călduroasa Spanie, iar în domeniul producției în modă se ocupă din anul 1969. Marca Kbas este inspirată de motivele și modelele tradiționale, care sunt aplicate astfel încât să satisfacă tendințele modei actuale. Tradiția fabricării îndelungate face ca investiția în cumpărarea unui accesoriu Kbas să fie una de calitate și nemaipomenită.

loader  Se încarcă comentariul...

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...