13000 22000
Economisiţi până la -40%
In your home within 1-2 days.
Recenzie
Cod produs: KB338608BE

Nu lăsați zilele și nopțile friguroase să vă ajungă din urmă! Poncho-ul este un accesoriu minunat pe care îl puteți asorta cu orice. Fabricat din lână, călduros, este de ajuns să-l trageți peste umeri sau să vă înfășurați în el. Aceste aspecte subliniază utilitatea acestuia. Poncho-ul fabricat manual are culoarea bej, este ornat cu terminații cu franjuri, care sunt foarte trendy în acest an.

Vă veți putea încălzi și mâinile, deoarece acest poncho trendy are și buzunare. Poncho-ul stilat și modern din lână sintetică îndeplinește în totalitate filozofia producătorului KbasToate produsele sunt fabricate manual într-un atelier din Spania, cu mare precizie și perfecțiune.

Datorită lânei, poncho-ul pentru dame este plăcut la atingere. Dimensiunile poncho-ului sunt universale, așadar este potrivit pentru orice siluetă. Datorită calității europene superioare, poncho-ul din lână sintetică va rezista și vă va bucura mai mulți ani la rând.

Marca Kbas provine din călduroasa Spanie. Cu specialitatea în producția genților se ocupă din anul 1969. Marca Kbas este inspirată de motivele și modelele tradiționale, care sunt aplicate astfel încât să satisfacă tendințele modei actuale. Tradiția fabricării îndelungate face ca investiția în cumpărarea unui accesoriu Kbas să fie una de calitate și nemaipomenită.

loader  Se încarcă comentariul...
Producător KBAS
Categorie Ponchouri
Sex:Female
Tara de provenienta:Spain
Dimensiuni:UNI
Material:Cotton

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...